joi, 26 februarie 2015

Martisoare 2015

Anul acesta nu am fost chiar atât de harnici cum eram de obicei, dar lucrăm.
"Martisorim" :)
Suntem in grafic.
Ca in fiecare an venim cu o noutate.  Anul acesta este anul reciclării în casa noastră, prin urmare am reciclat ceva componente de calculator, că de astea nu ducem deloc lipsă şi le-am dat o nouă menire: aceea de a vesti primăvara.
Am pus aici doar cateva de model.
 
 Initial am pornit de aici si apoi am ajuns la martisoare. Mai precis tata a ajuns. Ce să facă şi el dacă are trei fete? Munceşte, nu se încurcă!
Martisoare au făcut si fetele hărnicuţele, modele simple pe care le poate face orice copil.
 Si aici doar scolarita a lucrat, martisoare quilling. Chiar dacă nu sunt perfecte, eu îi apreciez dexteritatea şi rapiditatea de care dă dovadă.
 si a facut si o felicitare, un pic cam sifonata ca a adus-o in buzunar de la scoala, dar e in ton cu anotimpul
 iar la final avem si doua modele cumparate, doua litere ce vor deveni martisoare pentru mandrele noastre.

 Tot creaţii de-ale noastre, dacă doriţi spre inspiraţie, găşiţi din ceilalţi ani  modele de mărţişoarefigurine din mărgele, mărţişorul violoncel , modelele pe care le-am făcut  acu doi ani sau cosuletele parfumate de anul trecut.. 
Spor la treaba!





6 comentarii:

  1. Vaiii, ce frumoase sunt şi fetele ce pricepute!!! Iar ideea de a folosi componentele de calculator chiar m-a amuzat. Eu nu ştiu de ce, nu fac mărţişoare deloc. Păcat şi mi-e cam jenă. Dar după ghivecele acelea, am mai prins curaj.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim, Mihaela. nici noi nu suntem chiar extraordinar de indemanatici, dar nu ne lasam :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ahhh ce mult imi plac martisoarele voastre. Eu zic ca sunteti harnicute, bravooo!!! Anul trecut am primit un martisor, aici la Londra si sper ca si anul acesta o sa primesc :) Pupici si relaxare placuta sa aveti de acest weekend :) Liuba x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Liuba, pupici multi si multe imbratisari trimitem si noi catre tine!

      Ștergere
  4. E bine ca ii inucrajezi lucrarile; are talent si asta conteaza; deprinderile se formeaza oricum daca exerseaza!Sa aveti o primavara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa gandesc si eu. Uneori face mai bine, alteori se grabeste, important e ca vrea sa faca si face fara sa fie impinsa de la spate.

      Ștergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.