marți, 12 august 2014

O zi trista.

  Robin Williams a murit.
Robin Williams A FOST mai mult decat un simplu actor.  Dincolo de marele sau rol, jucat pe scena familiei sale, Robin Williams a fost suma tuturor personajelor pe care ni le-a oferit.  Robin Williams a fost Mork. A FOST Adrian Cronauer in "Good Morning, Vietnam". A FOST Patch Adams, duhul lui"Aladdin" , a fost Mrs. Doubtfire, a fost Garp in "The World According to Garp", Seymour Parrish in "One Hour Photo" sau Sean Maguire in "Good Will Hunting," rol care i-a adus premiul Oscar.

A jucat roluri complexe si in alte filme  precum "Revenire la viata/ Awakenings", "Insomnia",  "Hook",  "Toys" si "Jumanji" si intr-o multime de alte filme aduse acum in prim plan de toate publicatiile. 
Printre filmele sale realizate in ultimii ani se numara  "Death to Smoochy" (2002), "The Final Cut" (2003), "House of D" (2004), "The Big White" (2005), "Everyone's Hero" (2006), "Man of the Year" (2006), "Night at the Museum" (2006) si continuarea acestei pelicule, lansata in 2009, "Licence to Wed" (2007), "August Rush" (2007), "World's Greatest Dad" (2009) si animatia "Happy Feet" (2006) si continuarile ei.
 Ultimul sau proiect cinematografic a fost lungmetrajul "Night at the Museum: Secret of the Tomb", al treilea film din franciza "O noapte la muzeu", care va avea premiera in Statele Unite pe 19 decembrie.
Robin Williams a jucat in toate aceste filme si multe altele care sunt acum uitate, dar pe care ni le vom aminti in momentul in care il vom revedea pe ecran, pentru ca, asta e marele avantaj al marilor actori: Robin Wiliams, actorul, nu a murit. Robin Willliams, actorul, e nemuritor.
Un fragment din Jumanji:

Dumnezeu sa-l odihnesca in pace!


2 comentarii:

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.