joi, 5 aprilie 2012

Scoala Altfel

Încă nu am experimentat cum e Școala Altfel, ci doar Gradinita Altfel.
Și i-a plăcut (surioarei care merge la grădiniță, se subînțelege).
Au mers cu toată grupa în vizită la o altă grădiniță din afara orașului. În dimineața cu pricina a avut emoții, își făcea griji dacă copiii de acolo nu vor fi prea prietenoși cu ei. Evident, a constatat că nu avea de ce să fie îngrijorată, totul a fost peste așteptări. Au avut doar un regret, că nu a putut să stea mai mult.
Au mers și în vizită la o școală din centru, unde s-au înscris majoritatea dintre ei, deoarece sunt grupă pregătitoare și e bine să știe ce îi așteaptă. Și de acolo au venit încântați că și-au făcut prieteni noi.
Au mai organizat un concurs de dans între grupe și au confecționat flori din peturi.
Nu au apucat să facă prea multe activități altfel, deoarece s-a întâmplat un neprevăzut eveniment altfel, s-a spart bateria de la baie și le-a inundat tot etajul.
Prin urmare, de ieri la amiază suntem în vacanță. Iar înainte de a pleca în vacanță au primit cu toții un generos și dulce cadou de Iepuraș.

4 comentarii:

  1. Draguta ideea cu schimbul de experienta si mersul la scoala.... aici nu prea se practica din cate stiu eu. Si nu avem vacanta... daor doua zile cat e Pastele catolic.. :(
    Sunt sigura ca veti avea o saptamana superba...

    RăspundețiȘtergere
  2. La noi urmeaza nu una, ci doua saptamani de vacanta.

    RăspundețiȘtergere
  3. si noi am avut tot felul de activitati,care mai de care mai faine:la clasa I-a,a IV-a si a IX-a; pentru ei e placut pentru mine a fost ametitor programul, dar e ceva nou si bine venit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce bine de voi.... imi aduce aminte de copilarie....de pregatirile de Inviere... Ce vremuri!
    Pe aici nu se simte spiritul ortodox la sarbatori:(
    Sa aveti doua saptamani superbe fetelor!

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.