vineri, 26 august 2011

Câteva poze de la mare - Georgia

Georgia a fost o fetita model la mare. A intrat in apa fară probleme, s-a bălăcit cât de mult a putut, dar cel mai mult a dormit pe malul mării.
Cum ajungeam, intra în apă, stătea să o bată valurile cam o jumătate de oră, apoi își făcea pe plajă somnul de frumusețe și câte două ore. Cand se trezea intra în apă sau se juca în nisip cu jucăriile, după care plecam de pe plajă că deja venea amiaza. La amiază își făcea un alt somn de frumusețe. Ritualul complet se repeta după amiaza.
Aici se pregătește de plajă.

Cu jucăriile se juca în nisip nestingherită de nimic.


Marea adusă la pachet în bărcuța noastră, care a avut și utilizări mai bune, draga de ea.

Aici era cu Dragoș, băiețelul nașilor ei, distrându-se de minune într-o piscinuță care nu era a noastră, dar asta nu a împiedicat-o să o cotropească.

Și o poză din mare.

Și una de sub mare, dintre pești și rechini. Nu, nu am făcut scufundări în mare, poza e de la acvariu din Tulcea. Într-unul din bazine aveau amenajat un tub în care intrai și vedeai cum se rotește rechinul în jurul tău.

Evident, pozele nud, inevitabile când este vorba de o fetiță bebeluș care face plajă, au fost cenzurate.

6 comentarii:

  1. Foarte frumos!Georgi este super,super dulce.Mi-a facut pofta de mare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti vine sa o papi asa e de dragalasa. Pap-o tu mami un picut si pt mine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. E o scumpa. Stie unde-i bine asa ca e cuminte copilul. Va pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si noua ne-a facut psofta de mare... Imi place cand se joaca in nisip... Cat despre rechin.. nu stiam ca exista acvariu la Tulcea..... Sper sa le ducem si noi pe gazele noastre.
    Pupici de la fete pentru fete :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Exista la Tulcea acvariu. Ei spun ca e cel mai mare din sud estul Europei, mie nu mi s-a parut. dar au, in schimb, pe doua nivele ecosisteme din Delta, foarte-foarte interesante.

    RăspundețiȘtergere
  6. S-a distrat picea, nu glumă! Îmi place ţinuta de plajă - cea cu pălăria cu albastră+suzi. Cât despre cotropire... aşa sunt toţi copiii. Dar ce contează e să se simtă ei bine, nu?

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.