luni, 23 martie 2009

premiu



Pentru ca exist, pentru ca sunt desteapta, talentata si draguta (si infiorator de modesta), am primit de la Salmi aceste premii frumoase.
pe care le ofer si eu spre bucurie Anemariei, Anei, Carolinei, Anei (ca si ea a fost generoasa cu mine), Laurei , Ceciliei, Mamichan, Kris, asta asa nominal si tuturor celor care arunca o privire si paginii nostre.

6 comentarii:

  1. Esti o dulce ca de obicei... daor ca blogul meu e cam ametit...incerc sa nu devin balena uriasa :) ina ceste ultime luni de sarcina, si scriu mai rarut . Multumesc ptr gandul tau. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari! E un blog care merita!Multumesc si ca mi l-ai "pasat" si mie! E primul pe care il primesc in calitate de bloger...nu ca as sti "cu ce se mananca" premiile astea! Dar tu stii ca n-am incredere in aprecierile tale, tu fiind muuuuult prea dargutza si indulgenta!

    RăspundețiȘtergere
  3. hmm,tu ai multe Ane pe aici , si linkul nu trimite nicaieri...:D asa ca iti multumesc incadrandu-ma la "tuturor celor care arunca privirea..."

    RăspundețiȘtergere
  4. o , draga Ana, imi pare rau ca nu trimite linkul. deh! incepatoare! tu esti cea cu paranteza aferenta!

    RăspundețiȘtergere
  5. haaaaaaaaaa, merci. Mai da' stii de ce nu trimite linku'? ca trebuia paranteza aia un spatiu mai incolo de link :P Ei ,lasa ca nu s a nascut nimeni invatat. :)

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.